Chocoladepasta

Chocopasta
Gezonde chocoladepasta
Print Friendly, PDF & Email

Deze heerlijk pasta maak ik en zet dan weg in de koelkast in een afgesloten glazen pot. Je kan het gewoon als chocopasta eten maar, je kan er ook pudding mee maken of over de pannenkoeken doen. Heerlijk en gezond. Het recept is eenvoudig en snel.

Ingrediƫnten:

– Ongesuikerde gedroogde dadels
– Water
– Kokos meel
– Cacao poeder

Ik neem meestal een halve maatbeker van de blender aan dadels en giet hier kokend water over totdat ze net onder staan. Je laat het minimaal een half uurtje staan. Daarna pak je de staafmixer en maalt het tot een homogene massa. Daarna voeg je 2 eetlepels kokosmeel toe en een volle eetlepel cacao….Klaar! Het blijft best lang goed in een afgesloten pindakaas pot in de koelkast. Bij mij is het nog nooit bedorven voordat die op is!

Print Friendly, PDF & Email