Fruitbol

Fruitbol gemaakt met Agar Agar
Fruitbol gemaakt met Agar Agar

Deze prachtig glimmende bol is een heerlijk fris nagerecht en heel eenvoudig te maken.

 

 

Ingrediƫnten:

  • Blik ananas stukjes op eigen sap of licht gesuikerd sap.
  • 5 gram Agar Agar poeder
  • Wat diepvries gemengde bessen erbij doen om totale hoeveelheid tot 600 ml aan te vullen.

Bereiding:

  • Doe de ananas in een vergiet en vang het sap op.
  • Breng het sap aan de kook en meng de 5 gram Agar Agar toe
  • Roer de vruchten erdoorheen en giet het mengsel in een kom of vorm
  • Laat mistend 4 uur stijven en stort de bol op een bord.

Je kan de bol eventueel een dag eerder al maken

Heerlijke fruitbol met granola
Heerlijke fruitbol met granola
Print Friendly, PDF & Email