Kaasstengels

kaasstengels
kaasstengels

Dit gluten vrije, lactose vrije en ook zonder toegevoegde olie en vet, recept van Kaasstengels is heel erg lekker. Sinds ik het verzonnen heb al vele malen gemaakt en iedere keer weer een succes. Je hebt er wel de zelf gemaakte cashewkaas voor nodig. Het recept zelf is heel eenvoudig en in een handomdraai gemaakt.

Ingrediƫnten:

  • rijstvellen
  • restje rijst met linzen of alleen rijst Of restje eten bijvoorbeeld rijst, bonen en kruiden
  • cashew smeerkaas

Bereiding:

  • Leg een rijstvel in een bak warm water totdat het zacht is geworden.
  • smeer een eetlepel cashew smeerkaas op het vel en verdeel een eetlepel rijst eroverheen
  • Rol het velletje dicht.
  • Bak ongeveer 20 min in een oven met een temperatuur van 200 C
De "kaasstengel"met een restje bonen, bieten rijst, heeeel lekker
De “kaasstengel”met een restje bonen, bieten rijst, heeeel lekker

 

Print Friendly, PDF & Email